Bespaar geldScherpe aanbiedingen
Actuele prijzenNieuwste telefoons
100% onafhankelijkBetrouwbaar vergelijken

Zo kies je een telefoon die bij je past

Bepaal je budget om makkelijk te kiezen

Eén van de mogelijkheden om het makkelijker te maken om een telefoon te kiezen, is het bepalen van je budget. Als je echt een goedkope mobiel wilt hebben en je wilt bijvoorbeeld niet meer dan € 200,- betalen, dan kun je budget smartphones vergelijken. Zo beperk je het aantal toestellen die je hoeft te bekijken en wordt je keuze makkelijker.

Bekijk welke telefoon bij je gebruik past

Gebruik je intensief je mobiel? Maak je bijvoorbeeld dagelijks video’s en foto’s of installeer je heel veel apps op je telefoon? Houd daar dan rekening mee bij je keuze. Kies voor meer opslaggeheugen, een betere camera én of een extra grote accu zodat je telefoon gedurende de dag niet uitvalt. Als je zo’n intensieve gebruiker bent is het aan te bevelen om voor een wat duurder toestel te gaan. Bekijk bijvoorbeeld eens de mid-range smartphones.

Vraag vrienden of ze tevreden zijn over hun mobiel

We hebben het vaak niet in de gaten, maar wat onze vrienden en kennissen doen nemen we wel eens over. Ookal zul je misschien zeggen van niet, wanneer iemand je het vraagt. Het kan helemaal geen kwaad om vrienden, familie of kennissen te vragen welke smartphone ze hebben en hoe tevreden ze ermee zijn. Zijn ze laaiend enthousiast over hun toestel dan zou je natuurlijk via onze website kunnen bekijken wat de goedkoopste prijzen zijn om dezelfde mobiel te kopen.

Voorkom dat je telefoon stukgaat door water

Vandaag de dag komen er meer en meer smartphones op de markt die water- en stofbestendig zijn. Heb je wel eens je telefoon in de wc laten vallen? Heb je weleens je telefoon gebruikt in de regen? Gebruik je je telefoon wanneer je aan het zwembad ligt?

Er zijn talloze situaties te bedenken waarbij je mobiel in aanraking kan komen met water. Door te kiezen voor een waterdichte telefoon voorkom je dat je toestel defect raakt door in contact te komen met water. En je kunt dus lekker wanneer je in de regen loopt je telefoon gebruiken.

Android of iOS als besturingssysteem

Welk besturingssysteem vind je fijner om te gebruiken? Als je bekend bent met Android en je stapt over op iOS van Apple of omgekeerd, dan kan dat even wennen zijn. Het besturingssysteem werkt namelijk anders qua functies en ook het uiterlijk is anders. Dit betekent niet dat het onmogelijk is om te wisselen, maar denk hier bij je keuze over na. Ben je smartphones van Apple gewend dan vind je het misschien fijner om ook weer een Apple telefoon aan te schaffen. En ben je Android gewend, dan wil je misschien liever enkel de telefoons met Android vergelijken.

Vergelijk Telefoons

 

Deel je mening met anderen:

Laat een reactie achter

Mobielgoedkoop.nl
Logo