Bespaar geldScherpe aanbiedingen
Actuele prijzenNieuwste telefoons
100% onafhankelijkBetrouwbaar vergelijken

Vodafone Runners Deals geen aansluitkosten

De Vodafone Runners Deals zijn van start gegaan. Dat betekent dat je met hoge kortingen een smartphone of sim only kunt bestellen zonder aansluitkosten.

De Vodafone Runners Deals lopen nu. Dat betekent hoge kortingen op een smartphone met abonnement, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een Vodafone sim only. Wat je ook kiest, je kunt nu extra voordelig bestellen. Daarnaast betaal je tijdens deze aanbieding geen aansluitkosten. Zo bespaar je sowieso € 25,- op de aansluitkosten.

Waarom kiezen voor Vodafone Runners deals?

Kies je voor Vodafone en voor het bestellen van een Runner deal zonder aansluitkosten? Dan profiteer je van vele voordelen.

  • 5G mobiele internetsnelheid
  • Heb je al Ziggo, dan ontvang je nog vele extra voordelen
  • Geen aansluitkosten t.w.v. € 25
  • Gratis nummerbehoud
  • Best geteste mobiele netwerk
  • Makkelijk je abonnement wijzigen
  • 24/7 premium klantenservice

Populaire smartphones uit de Runners deals

Net als vele andere wil jij waarschijnlijk ook een toptoestel? Vooral wanneer je je mobiel elke dag gebruikt, dan wil je goede prestaties, een goede accuduur en een toestel met een mooi design. Om al deze redenen zijn de volgende toestellen erg populair. Mede omdat dit nieuwere smartphones zijn.

Populaire smartphones runners deals

 

Goedkope Vodafone Smartphone

Veel van onze bezoekers zoeken uiteraard naar een goedkope mobiel. Ook in deze Vodafone Runners aanbieding kun je budget toestellen vinden voor een scherpe prijs. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de Samsung Galaxy A52s 5G of voor de OPPO 5G. Zo kun je gebruik maken van het 5G netwerk van Vodafone en dat abonnement kies je gelijk bij het toestel uiteraard. Als je op zoek bent naar een goedkope smartphone met abonnement, dan zijn dit uitstekende keuzes. Het zijn beide goede en snelle telefoons. En ook hebben ze allebei een prima camera voor het maken van foto’s en video’s. Ook de beeldschermen zijn mooi. De OPPO heeft vooral een groot scherm, maar ook de kleuren en contrasten zijn mooi doordat dit een AMOLED scherm is. Ook de Samsung heeft een groot scherm voorzien van Super AMOLED. Ook hierbij kun je dus rekenen op visuele sensatie. En zelf wanneer de zon op je scherm schijnt, kun je nog prima zien wat erop staat. Korom twee hele goede keuzes, voor een zeer scherpe prijs en al helemaal tijdens deze aanbieding waarbij je ook nog eens bij Vodafone geen aansluitkosten betaalt.

Goedkope smartphones Vodafone

 

Vodafone Runners Deals geen aansluitkosten
Vodafone Runners Deals geen aansluitkosten
Deel je mening met anderen:

Laat een reactie achter

Mobielgoedkoop.nl
Logo