Bespaar geldScherpe aanbiedingen
Actuele prijzenNieuwste telefoons
100% onafhankelijkBetrouwbaar vergelijken

Vodafone Black Friday smartphone deals 2023

Vodafone, een grote telefoonprovider, heeft zijn Black Friday plannen voor 2022 nog niet gedeeld. Dit jaar valt het op 24 november 2023, maar op basis van de afgelopen jaren verwachten we dat het bedrijf vanaf 17 november van start zal gaan met de Vodafone Black Friday deals op de smartphones en dat deze door zullen lopen tot en met Cyber monday op 27 november 2023. Blijf op de hoogte en bezoek regelmatig onze site voor actuele informatie.

Vodafone Black Friday smartphone deals 2023

Nu Black Friday voor de deur staat, haakt Vodafone in op de actie met enkele mooie aanbiedingen voor smartphones.

Als je op zoek bent naar een nieuwe telefoon, is dit het moment om je voordeel te doen met Vodafone’s Black Friday aanbiedingen.

Vorig jaar bood Vodafone enkele fantastische aanbiedingen voor top smartphones zoals de iPhone 12 en de Samsung Galaxy S20. Dus als je deze Black Friday je telefoon wilt upgraden, is Vodafone zeker de moeite waard om in de gaten te houden. Zowel voor de mooiste korting als voor de nieuwste smartphones.

Ga naar de Vodafone website om de volledige reeks aanbiedingen te bekijken met merken zoals:

  • Apple
  • Samsung
  • Oppo
  • Xiaomi
  • Fairphone
VODAFONE BLACK FRIDAY DEALS

 

Combineer de Vodafone deal met Ziggo

Heb je thuis internet, internet en tv of een alles in 1 pakket van Ziggo? Wanneer je dan een Vodafone Black Friday smartphones bestelt, dan kun je profiteren van nog meer kortingen en voordelen. Vodafone en Ziggo werken namelijk samen en dat betekent dat je combivoordelen krijgt. Zo kun je onder andere profiteren van dubbele data wanneer je je smartphone abonnement combineert met Ziggo op hetzelfde adres.

Over KPN als provider voor je smartphone

Als je op zoek bent naar een nieuwe mobiele telefoon provider, heb je misschien Vodafone overwogen. In dit bericht geven we wat informatie over het bedrijf, zodat je kunt beslissen of ze de juiste aanbieder voor je zijn.

Vodafone is een wereldwijd telecommunicatiebedrijf met activiteiten in meer dan 30 landen. Het bedrijf werd opgericht in 1991 en heeft zijn hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk. Vodafone levert mobiele spraak- en datadiensten aan consumenten en bedrijven over de hele wereld.

De provider heeft wereldwijd meer dan 200 miljoen klanten en is de op één na grootste aanbieder van mobiele telefonie in Europa. Het bedrijf is wereldwijd sterk aanwezig en is een toonaangevende leverancier van mobiele spraak- en datadiensten.

Vodafone biedt een ruime keuze aan mobiele spraak- en data-abonnementen die aan je behoeften voldoen. Het bedrijf biedt ook een reeks mobiele telefoons en accessoires aan.

Als je een betrouwbare en betaalbare aanbieder van mobiele telefonie zoekt, kan Vodafone de juiste keuze voor je zijn.

Deel je mening met anderen:

Laat een reactie achter

Mobielgoedkoop.nl
Logo