Bespaar geldScherpe aanbiedingen
Actuele prijzenNieuwste telefoons
100% onafhankelijkBetrouwbaar vergelijken

Student mobiel abonnement tips

Student mobiel abonnement telefoon

Als je gaat studeren, dan zul je merken dat een mobiel abonnement erg handig is. Je belt vaak met vrienden, maar ook voor je studie zul je een heleboel telefoontjes moeten plegen. Studenten doen er dan ook goed aan om een goed abonnement te nemen voor hun mobiel.

Speciale acties studenten telefoon abonnement

Sommige providers of bedrijven bieden studenten extra voordeel, omdat ze het al niet zo breed hebben. Zo kun je bijvoorbeeld bij enkele providers een abonnement afsluiten zonder aansluitkosten. Staar je bij het uitzoeken van een mobiel niet blind op de ‘speciale studenten’-actie, maar kijk liever wat deze actie inhoudt. Daarnaast zijn er ook niet veel providers die een speciale korting voor studenten bieden. Voor zover wij hebben kunnen ontdekken, is BEN de enige provider die een speciale studenten actie heeft. Namelijk dat je geen aansluitkosten hoeft te betalen voor zowel sim only als een mobiel abonnement niet.

BEN student mobiel korting

BEN Student mobiel!
BEN Student mobiel!
Bekijk de studenten actie bij ben en bestel een smartphone met abonnement van Apple, Samsung, Oppo en Xiaomi of kies voor sim only!

Abonnement zonder aansluitkosten voor studenten

Geen aansluitkosten acties
Geen aansluitkosten acties
Bekijk de acties voor een telefoon of sim only zonder aansluitkosten

Populaire smartphones met abonnementen bij studenten

Waarom je een goed mobiel abonnement nodig hebt

Zoals al gezegd is het voor studenten erg belangrijk om een goed abonnement voor de mobiel te hebben. Je maakt enorm veel telefoontjes, verstuurt veel sms’jes naar vrienden en – ook niet onbelangrijk – je kunt in de trein, bus of metro eens lekker op het internet met je mobiele telefoon. Daarom is het handig om een goed abonnement af te sluiten dat het beste bij je past.

Student mobiel met abonnement of toch sim only?

Studenten kunnen natuurlijk het mobiele abonnement uitkiezen dat bij hen past inclusief smartphone. Zo zijn er mobiele abonnementen die de nieuwste toestellen bieden voor een maandelijkse bedrag. Van merken zoals Apple, Samsung, Oppo en nog vele anderen. Wil je liever een los toestel kopen? Dan kun je op onze website een goedkope mobiel vinden en dat combineren met een goedkope sim only, welke je ook bij ons kunt vergelijken. Dat is een andere optie om goedkoop je studenten smartphone aan te schaffen. Wil je een high-end smartphone, dan zul je echter wel flink gespaard moeten hebben om het toestel in 1x te betalen. In dat geval kan een student mobiel met abonnement een betere optie zijn.

Studenten mobiel abonnement verlengen

Maar wat kunnen studenten het beste doen als hun abonnement ophoudt? Ze kunnen meerdere dingen doen! Studenten kunnen hun abonnement laten verlengen met enkele jaren. Het is dan vrijwel altijd mogelijk om een nieuwe mobiel te krijgen. Kies vervolgens een mobiel uit die goed bij jou als student past. Welke functies zullen voor jou van belang zijn tijdens je studententijd? Wil je misschien je abonnement ook uitbreiden? Heb je bijvoorbeeld onbeperkt bellen of onbeperkt internet nodig? Dan dien je daar rekening mee te houden.

Nieuw abonnement voor studenten

Wat je ook kunt doen is voor een nieuw abonnement gaan. Op deze manier kun je alle acties met elkaar vergelijken en kijken wat je zelf het handigste abonnement vindt. Je kunt een mooie nieuwe mobiel uitzoeken en een handig abonnement afsluiten, waarbij je zoveel betaalt als jij wil. Als je maar blijft vergelijken kun je een heel eind komen op mobiel gebied!

Deel je mening met anderen:

Laat een reactie achter

Mobielgoedkoop.nl
Logo