Bespaar geldScherpe aanbiedingen
Actuele prijzenNieuwste telefoons
100% onafhankelijkBetrouwbaar vergelijken

Simyo Black Friday deals 2023

Dit jaar kunnen Nederlandse consumenten rekenen op drie aantrekkelijke Sim Only aanbiedingen met aanzienlijke kortingen. Simyo, die bekend staat om zijn competitieve prijzen, biedt nu kortingen en geen aansluitkosten op geselecteerde abonnementen. Daarnaast zijn er speciale Simyo Black Friday-deals voor populaire smartphones, waaronder de iPhone 13 en de Galaxy A54.

Black Friday deals voor top smartphones

Simyo heeft speciale Simyo Black Friday deals voor de iPhone 13 en de Galaxy A54. Deze deals zijn perfect voor degenen die op zoek zijn naar een nieuwe smartphone met flinke kortingen. Hier zijn de details van deze aanbiedingen:

  • iPhone 13: Van €600,- voor slechts €528,-.
  • Galaxy A54: Van €312,- voor slechts €264,-.

Deze kortingen maken het mogelijk om de nieuwste en meest gewilde smartphones te verkrijgen tegen een aantrekkelijke prijs.

Simyo Black Friday Sim Only deals

Naast aanbiedingen op smarphones heeft Simyo Black Friday sim only aanbiedingen. Voor dit jaar bieden consumenten de keuze uit drie verschillende abonnementen. Bij het afsluiten van een 2-jarig contract ontvang je niet alleen een royale hoeveelheid data en belminuten, maar ook een maandelijkse korting van €1. Hier zijn de details van de beschikbare abonnementen:

  • 6 GB + 200 min/sms (looptijd 2 jaar): Van €9,- voor slechts €8,- per maand.
  • 10 GB + 200 min/sms (looptijd 2 jaar): Van €10,- voor slechts €9,- per maand.
  • 15 GB + 200 min/sms (looptijd 2 jaar): Van €13,- voor slechts €12,- per maand.

Deze aanbiedingen zijn ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar een voordelig mobiel abonnement zonder compromissen te sluiten op het gebied van data en belminuten.

SIMYO BLACK FRIDAY DEALS

 

Bespaar geld en profiteer van de voordelen

Naast de aantrekkelijke kortingen op de maandelijkse kosten, heeft Simyo besloten om dit jaar ook af te zien van aansluitkosten ter waarde van €15,-. Dit betekent dat klanten die een van de bovengenoemde abonnementen aanschaffen, niet te maken zullen krijgen met extra kosten.

Deze Sim Only aanbiedingen en Black Friday deals bieden consumenten de kans om geld te besparen op uitstekende mobiele diensten en de nieuwste smartphones. Met kortingen op zowel de maandelijkse abonnementskosten als de aansluitkosten, is dit het perfecte moment om een nieuw mobiel abonnement af te sluiten.

De aanbiedingen zijn beschikbaar voor een beperkte tijd, dus het is raadzaam om snel actie te ondernemen en te profiteren van deze voordelige deals. Of je nu op zoek bent naar een nieuw abonnement of een upgrade voor je smartphone, deze aanbiedingen bieden aantrekkelijke opties voor elke consument.

Deel je mening met anderen:

Laat een reactie achter

Mobielgoedkoop.nl
Logo