Bespaar geldDe scherpste aanbiedingen
Actuele prijzenNieuwste telefoons en prijzen
100% onafhankelijkBetrouwbaar vergelijken

Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Crème 5G + Duo Draadloze Oplader 15W

Goedkope Samsung mobiel kopen? Vergelijk hieronder de prijzen van dit toestel met abonnement of klik op de knop “Nu kopen”. Je kunt dan direct de prijs bekijken wat het kost om dit toestel in één keer te kopen. Kies je voor een mobiel met abonnement, dan ben je gelijk in 1x klaar. Kies je voor een los toestel dan kun je ook op onze website kijken naar een goedkope sim only voor bij je telefoon.

Beschrijving van deze Samsung telefoon

Met de Samsung Duo Draadloze Oplader 15W laad je jouw nieuwe Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Crème 5G in 2 uur volledig op. Ook laad je tegelijk je Galaxy Watch of draadloze oordopjes op. De S23 Ultra is een smartphone met uitstekende camera’s. Met de 4 camera’s aan de achterkant maak je haarscherpe foto’s en 8K video’s. De telelens zoomt tot 10 keer in zonder dat je foto’s kwaliteit verliezen. Bewaar je foto’s, apps en andere bestanden op het ruime 256 GB opslaggeheugen. Heb je meer ruimte nodig? Ga dan voor het 512 GB of 1 TB model. Het grote 6,8 inch scherm van de Galaxy S23 Ultra bedien je moeilijk met één hand. Dankzij de scherpe quad hd resolutie kijk je comfortabel naar je favoriete films en series. Met de S23 Ultra voer je de zwaarste taken uit en schakel je snel door je verschillende apps. Je maakt nauwkeurige aantekeningen en bewerkt foto’s en video’s met de meegeleverde S Pen stylus. De grote 5.000 mAh batterij gaat bij gemiddeld gebruik een hele dag mee. Met de los verkrijgbare 45 watt snellader laad je de accu binnen een uur weer op.

Let op: Samsung levert bedrade geen oplader mee. Schaf een losse Samsung 45 watt snellader aan om jouw smartphone in iets meer dan een uur volledig op te laden.

Prijzen Samsung mobiel met abonnement

Deel je mening met anderen:

Plaats een reactie