Bespaar geldDe scherpste aanbiedingen
Actuele prijzenNieuwste telefoons en prijzen
100% onafhankelijkBetrouwbaar vergelijken

Samsung Galaxy S23 128GB Zwart Enterprise Editie

Goedkope Samsung mobiel kopen? Vergelijk hieronder de prijzen van dit toestel met abonnement of klik op de knop “Nu kopen”. Je kunt dan direct de prijs bekijken wat het kost om dit toestel in één keer te kopen. Kies je voor een mobiel met abonnement, dan ben je gelijk in 1x klaar. Kies je voor een los toestel dan kun je ook op onze website kijken naar een goedkope sim only voor bij je telefoon.

Beschrijving van deze Samsung telefoon

De Samsung Galaxy S23 128GB Zwart Enterprise Editie is geschikt voor zakelijk gebruik. Hiermee beheer je alle smartphones binnen jouw bedrijf veilig en centraal. Je krijgt de Samsung S23 met een gratis Samsung Knox Suite versie. Verder krijg je tot en met maart 2028 beveiligingsupdates, dus gevoelige informatie is goed beschermd. De Galaxy S23 is een compacte en krachtige smartphone. Dankzij het 6,1 inch full hd scherm bedien je deze Samsung smartphone gemakkelijk met één hand. Met de Snapdragon processor en het 8 GB werkgeheugen schakel je vlug tussen je verschillende apps. Op de achterkant van de Samsung S23 vind je 3 camera’s: een standaard-, groothoek- en telelens. Op het 128 GB opslaggeheugen is ruimte voor je foto’s, video’s en apps. De 3.900 mAh batterij is aan de kleine kant, maar bij gemiddeld gebruik gaat de Galaxy S23 een hele werkdag mee. Je laadt de batterij in ongeveer één uur volledig op met een los verkrijgbare Samsung 25 watt snellader.

Let op: Samsung levert geen oplader mee. Schaf een losse Samsung 25 watt snellader aan om jouw smartphone in iets meer dan een uur volledig op te laden.

Prijzen Samsung mobiel met abonnement

Deel je mening met anderen:

Plaats een reactie