Bespaar geldDe scherpste aanbiedingen
Actuele prijzenNieuwste telefoons en prijzen
100% onafhankelijkBetrouwbaar vergelijken

Samsung Galaxy S21 FE 128GB Groen 5G + Belkin Draadloze Oplader 10W

Goedkope Samsung mobiel kopen? Vergelijk hieronder de prijzen van dit toestel met abonnement of klik op de knop “Nu kopen”. Je kunt dan direct de prijs bekijken wat het kost om dit toestel in één keer te kopen. Kies je voor een mobiel met abonnement, dan ben je gelijk in 1x klaar. Kies je voor een los toestel dan kun je ook op onze website kijken naar een goedkope sim only voor bij je telefoon.

Beschrijving van deze Samsung telefoon

Met de Belkin Draadloze Oplader 10W laad je jouw Samsung Galaxy S21 FE 128GB Groen 5G in 2,5 uur op, zonder kabels. Dat komt goed van pas, want Samsung levert de S21 FE standaard zonder oplader. Eenmaal opgeladen gaat de 4.500 mAh batterij bij gemiddeld gebruik de hele dag mee. Het 6,4 inch full hd scherm ververst 120 keer per seconde, waardoor animaties in games er vloeiend uitzien. Dit toestel is fors, maar past nog wel in je broekzak. Dankzij de krachtige Snapdragon 888 processor is deze smartphone geschikt voor het zware werk. Ook 3D games en beeldbewerking apps vormen geen probleem. Met de camera’s achterop schiet je zowel overdag als ’s avonds haarscherpe foto’s. Gebruik de telelens en zoom 3 keer in zonder dat je foto of 8K video aan scherpte verliest.
Let op: Samsung levert geen normale, bedrade oplader mee. Schaf een losse Samsung 25 watt lader aan om jouw smartphone in 70 minuten op te laden.

Prijzen Samsung mobiel met abonnement

Deel je mening met anderen:

Plaats een reactie