Bespaar geldDe scherpste aanbiedingen
Actuele prijzenNieuwste telefoons en prijzen
100% onafhankelijkBetrouwbaar vergelijken

Samsung Galaxy A54 128GB Zwart 5G Enterprise Editie

Goedkope Samsung mobiel kopen? Vergelijk hieronder de prijzen van dit toestel met abonnement of klik op de knop “Nu kopen”. Je kunt dan direct de prijs bekijken wat het kost om dit toestel in één keer te kopen. Kies je voor een mobiel met abonnement, dan ben je gelijk in 1x klaar. Kies je voor een los toestel dan kun je ook op onze website kijken naar een goedkope sim only voor bij je telefoon.

Beschrijving van deze Samsung telefoon

De Samsung Galaxy A54 128GB Zwart 5G Enterprise Editie is geschikt voor zakelijk gebruik. Hiermee beheer je alle smartphones binnen jouw bedrijf veilig en centraal. Je krijgt de Samsung A54 met een gratis Samsung Knox Suite versie. Verder krijg je tot en met maart 2028 beveiligingsupdates, dus gevoelige informatie is goed beschermd. Bovendien krijg je 3 jaar lang fabrieksgarantie. Op het 6,4 inch full hd scherm van de Galaxy A54 zie je veel details en tik je gemakkelijk een e-mail. Je bewaart je foto’s, apps en andere bestanden op het 128 GB opslaggeheugen. De Galaxy A54 is geschikt voor middelzware taken. De grote 5.000 mAh batterij gaat met gemak een hele dag mee bij gemiddeld gebruik. Met een los verkrijgbare 25 watt snellader laad je de batterij binnen 30 minuten voor de helft op.

Let op: Samsung levert geen oplader mee. Schaf een losse Samsung 25 watt snellader aan om jouw smartphone in iets meer dan een uur volledig op te laden.

Prijzen Samsung mobiel met abonnement

Deel je mening met anderen:

Plaats een reactie