Bespaar geldDe scherpste aanbiedingen
Actuele prijzenNieuwste telefoons en prijzen
100% onafhankelijkBetrouwbaar vergelijken

Samsung Galaxy A53 128GB Zwart 5G Enterprise Editie

Goedkope Samsung mobiel kopen? Vergelijk hieronder de prijzen van dit toestel met abonnement of klik op de knop “Nu kopen”. Je kunt dan direct de prijs bekijken wat het kost om dit toestel in één keer te kopen. Kies je voor een mobiel met abonnement, dan ben je gelijk in 1x klaar. Kies je voor een los toestel dan kun je ook op onze website kijken naar een goedkope sim only voor bij je telefoon.

Beschrijving van deze Samsung telefoon

De Samsung Galaxy A53 128GB Zwart 5G Enterprise Editie is geschikt voor zakelijk gebruik. Zo krijg je de smartphone geleverd met Samsung Knox Suite. Hiermee installeer en beheer je alle smartphones binnen je organisatie gemakkelijk en centraal. Bovendien ontvang je tot en met maart 2027 beveiligingsupdates. Vertrouwelijke informatie blijft dus in veilige handen. De Samsung A53 is een middenklasse smartphone met een grote batterij. Bij gemiddeld gebruik gaat de 5.000 mAh batterij ruim een dag mee. Met de apart verkrijgbare Samsung 25 watt snellader zit de batterij in ruim een uur weer helemaal vol. Samsung levert geen oplader mee. De Samsung A53 is geschikt voor gemiddeld gebruik. Je gebruikt de meeste apps zonder problemen, maar met zware apps als Photoshop heeft het toestel moeite. Met de camera’s achterop maak je scherpe foto’s. Die bewaar je samen met al je apps en bestanden op het 128 GB opslaggeheugen. Heb je meer opslag nodig? Breid het geheugen dan uit met een geheugenkaart van maximaal 1 TB.

Let op:Samsung levert geen oplader mee. Schaf een losse Samsung 25 watt lader aan om jouw smartphone in iets meer dan een uur volledig op te laden.

Prijzen Samsung mobiel met abonnement

Deel je mening met anderen:

Plaats een reactie

2 × drie =