Bespaar geldScherpe aanbiedingen
Actuele prijzenNieuwste telefoons
100% onafhankelijkBetrouwbaar vergelijken

Samsung Galaxy A34 128GB Zwart 5G Enterprise Editie

Goedkope Samsung mobiel kopen? Vergelijk hieronder de prijzen van dit toestel met abonnement of klik op de knop “Nu kopen”. Je kunt dan direct de prijs bekijken wat het kost om dit toestel in één keer te kopen. Kies je voor een mobiel met abonnement, dan ben je gelijk in 1x klaar. Kies je voor een los toestel dan kun je ook op onze website kijken naar een goedkope sim only voor bij je telefoon.

Beschrijving van deze Samsung telefoon

De Samsung Galaxy A34 128GB Zwart 5G Enterprise Editie is geschikt voor zakelijk gebruik. Hiermee beheer je alle smartphones binnen jouw bedrijf veilig en centraal. Je krijgt de Samsung A34 met een gratis Samsung Knox Suite versie. Verder krijg je tot en met maart 2028 beveiligingsupdates, dus gevoelige informatie is goed beschermd. Bovendien krijg je 3 jaar lang fabrieksgarantie. De grote 5.000 mAh batterij van de Galaxy A34 gaat bij gemiddeld gebruik een hele dag mee. Op het scherpe 6,6 inch full hd scherm schrijf je gemakkelijk een e-mail. Wel bedien je het grote scherm moeilijk met één hand. Foto’s, apps en andere bestanden bewaar je op het 128 GB opslaggeheugen. De Samsung A34 is geschikt voor gemiddeld gebruik. Je belt, stuurt e-mails en berichten of downloadt het nieuwste rooster.

Let op: Samsung levert geen oplader mee. Schaf een losse Samsung 25 watt snellader aan om jouw smartphone in iets meer dan een uur volledig op te laden.

Prijzen Samsung mobiel met abonnement

Deel je mening met anderen:

Laat een reactie achter

Mobielgoedkoop.nl
Logo