Bespaar geldScherpe aanbiedingen
Actuele prijzenNieuwste telefoons
100% onafhankelijkBetrouwbaar vergelijken

Odido: een nieuwe start voor mobiele abonnementen in Nederland

Odido mobiel abonnement

Een nieuwkomer in de wereld van mobiele abonnementen

T-Mobile Nederland heeft een verrassende transformatie ondergaan en heet nu Odido. Deze opvallende verandering betekent het begin van een groot avontuur om een belangrijke rol te spelen in mobiele diensten in Nederland.

BEKIJK DE PRIJZEN

 

Altijd onbeperkte mobiele abonnementen

Odido richt zich vooral op mobiele abonnementen waarbij je altijd zoveel kunt internetten als je wilt. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over hoeveel data je gebruikt. Odido biedt onbeperkte mobiele abonnementen aan vanaf €27,50 per maand. Er zijn verschillende soorten abonnementen waar je uit kunt kiezen, dus er is er altijd wel een die bij je past.

Supersnel 5G: de toekomst van mobiel internet

Een van de spannendste dingen bij Odido is het nieuwe 5G-netwerk. Het werkt overal in Nederland en is heel erg snel. Het 5G-netwerk is de toekomst, en Odido zorgt ervoor dat iedereen het kan gebruiken. Of je nu filmpjes wilt kijken, op internet wilt surfen, online spelletjes wilt spelen of gewoon wilt chatten, met 5G van Odido kan het allemaal heel snel.

Keuzevrijheid en abonnementen op maat

Odido begrijpt dat iedereen andere wensen heeft voor hun mobiele abonnement. Daarom bieden ze verschillende prijzen en abonnementen aan. Je kunt zelf kiezen welk abonnement het beste bij jou past, en je kunt het altijd aanpassen als dat nodig is. Of je nu af en toe snel internet nodig hebt of altijd online bent, Odido heeft het juiste abonnement voor jou.

Voor bestaande klanten: blijf zoals je bent of stap over

Als je al klant bent bij T-Mobile of Tele2, hoef je je geen zorgen te maken. Er verandert niets aan je huidige abonnement zolang dat nog loopt. Maar als je contract afloopt, kun je overstappen naar de voordelige abonnementen van Odido. Dat kan zonder gedoe, en je behoudt gewoon je eigen nummer en voordelen. Een kans om te profiteren van de vernieuwingen en goede service van Odido.

De klant staat voorop

Bij Odido staat de klant altijd op de eerste plaats. Ze begrijpen dat een goede mobiele ervaring belangrijk is in de moderne wereld. Daarom hebben ze een heel goed team klaarstaan om je te helpen, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Of je nu een vraag hebt, hulp nodig hebt met technische dingen, of gewoon wilt kletsen, het vriendelijke team van Odido is er voor jou.

Een nieuwe tijd voor mobiele abonnementen

Met de naam Odido en de nadruk op onbeperkte mobiele abonnementen en snel 5G, begint er een nieuw tijdperk voor mobiele diensten in Nederland. Odido wil dat iedereen kan bellen, internetten en meer zonder zorgen. Als je een mobiel abonnement zoekt dat goed bij je past, dan zit je bij Odido goed.

Deel je mening met anderen:

Laat een reactie achter

Mobielgoedkoop.nl
Logo