Bespaar geldScherpe aanbiedingen
Actuele prijzenNieuwste telefoons
100% onafhankelijkBetrouwbaar vergelijken

iPhone waterdicht? Ontdek de beste modellen

iphone waterdicht

Ben je van plan om op een strandvakantie te gaan of zoek je een telefoon die bestand is tegen regenbuien in Nederland? Steeds meer iPhones zijn waterbestendig. Hier kun je ontdekken welke iPhone-modellen waterbestendig zijn. Het IP-nummer geeft aan hoe goed een telefoon beschermd is tegen stof en water. iPhones met een IP68-classificatie zijn zowel stof- als waterdicht.

Waterdichte iPhone bestellen

Wil je een waterbestendige iPhone bestellen? Hoewel geen enkel toestel echt waterdicht is, zijn de nieuwste iPhone-modellen wel waterbestendig. Dit betekent dat ze bestand zijn tegen spatten en incidenteel onderdompelen in water. Je kunt hieronder op de knop klikken om de verschillende modellen te vergelijken en een iPhone met abonnement te bestellen.

VERGELIJK WATERDICHTE IPHONES

 

IPhones: Waterbestendigheidskenmerken en modellen

Ontdek de waterbestendigheidskenmerken van verschillende iPhone-modellen, variërend van IP67-certificering tot IP68-certificering, en leer waarom voorzorgsmaatregelen nog steeds nodig zijn.

  • iPhone 7 en 7 Plus: IP67-certificering, 30 minuten onderwater overleven op een diepte van één meter.
  • iPhone 8 en 8 Plus: IP67-certificering, 30 minuten onderdompeling tot één meter diepte.
  • iPhone X, XR, XS: IP67-certificering, niet geschikt voor gebruik in het zwembad.
  • iPhone SE (2e en 3e generatie): IP67-certificering, 30 minuten onderwater overleven tot één meter diepte.
  • iPhone 11 (Pro en Pro Max): Spat-, water- en stofbestendig, 30 minuten overleven op twee meter diepte.
  • iPhone 12 (mini, Pro en Pro Max): IP68-certificering, 30 minuten onderwater overleven tot zes meter diepte.
  • iPhone 13 (mini, Pro en Pro Max): IP68-certificering, 30 minuten onderwater overleven tot zes meter diepte.

Hoewel deze iPhones waterbestendig zijn, is het nog steeds niet verstandig om onderwater te filmen. Neem voorzorgsmaatregelen om waterschade te voorkomen, vooral bij oudere iPhones waarbij de waterbestendigheid kan afnemen.

Samsung smartphones: Een goedkoper waterbestendig alternatief

Als je op zoek bent naar een goedkope waterbestendige smartphone, is Samsung een merk om in overweging te nemen. Samsung biedt een breed scala aan waterbestendige smartphones, die vaak een aantrekkelijk alternatief zijn voor iPhones. Deze toestellen kunnen dezelfde klasse van waterbestendigheid hebben, waardoor ze bestand zijn tegen spatten en incidenteel onderdompelen in water. Het mooie is dat Samsung-smartphones vaak voordeliger zijn dan iPhones, waardoor je nog meer kunt profiteren van een waterbestendig apparaat. Hieronder kun je de waterbestendige Samsung-smartphones vergelijken bij verschillende providers en zo de beste deal vinden. Dus als je niet gebonden bent aan Apple, is Samsung zeker een merk om te overwegen voor een betaalbare en waterbestendige smartphone.

KPN SAMSUNGS     VODAFONE SAMSUNGS     T-MOBILE SAMSUNGS


Voordelig een waterbestendige telefoon met abonnement

Op zoek naar een nieuwe goede waterbestendige telefoon? Vergelijk op onze website de beste opties, en kies het beste en goedkoopste telefoonabonnement dat bij je past.

VERGELIJK ALLE SMARTPHONES

 

Deel je mening met anderen:

Laat een reactie achter

Mobielgoedkoop.nl
Logo