Bespaar geldScherpe aanbiedingen
Actuele prijzenNieuwste telefoons
100% onafhankelijkBetrouwbaar vergelijken

Hollandsnieuwe Black Friday deals 2023

Hollandsnieuwe black friday mobiel 2022

Hollandsnieuwe is een provider waarbij alles uit 1 bundel komt. Dus je belminuten en mb’s en smsjes komen uit 1 bundel. Dat houdt het mooi overzichtelijk. Hollandsnieuwe heeft zijn Black Friday plannen voor 2023 nog niet bekend gemaakt. Black Friday is officieel op 24 november 2023, maar op basis van de afgelopen jaren verwachten we dat het bedrijf vanaf 17 november van start zal gaan met de Hollandsnieuwe Black Friday deals op telefoons en dat deze door zullen lopen tot en met Cyber monday op 27 november 2022. Blijf op de hoogte en bezoek regelmatig onze website voor meer informatie.

Hollandsnieuwe Black Friday telefoon deals 2023

Black Friday komt eraan, en dat betekent dat het tijd is om te gaan bedenken wat je gaat kopen! Als je op zoek bent naar mooie aanbiedingen voor telefoons, moet je zeker eens bij Hollandsnieuwe kijken. Ze hebben mooie aanbiedingen op Black Friday, en je kunt veel besparen op enkele van de nieuwste en beste toestellen! Dus waar wacht je nog op? Ga naar Hollandsnieuwe en begin met winkelen! Je zult niet teleurgesteld zijn met de aanbiedingen die je zult vinden.

Bij Hollandsnieuwe vind je smartphone deals van de merken:

  • Apple
  • Samsung
  • Oppo
  • Xiaomi

Kijk zeker op de website van Hollandsnieuwe voor alle actuele deals.

HOLLANDSNIEUWE BLACK FRIDAY DEALS

 

Wat voor Black Friday Hollandsnieuwe aanbiedingen zijn er?

De verwachtingen voor Black Friday 2023 zijn voor Hollandsnieuwe weer hooggespannen. We verwachten kortingen tot wel € 100,- op iPhone en Samsung telefoons. Ook als je niet op zoek bent naar een nieuwe telefoon kun je profiteren van de Black Friday aanbiedingen van Hollandsnieuwe, je hoeft waarschijnlijk ook geen aansluitkosten te betalen op Sim Only. Voor iedereen is er wel een geschikte aanbieding te vinden. Al deze aanbiedingen zijn op deze pagina verzameld, zodat je niet verder hoeft te zoeken. Houd deze pagina rond Black Friday in de gaten.

Enkele van de aanbiedingen die je kunt verwachten zijn:

  • Een nieuwe iPhone of Samsung telefoon met tot wel € 100,- korting.
  • Sim Only aanbiedingen zonder aansluitkosten
  • Kortingen op andere telefoonmerken

Deze aanbiedingen vind je hier op Mobielgoedkoop.nl, zodat je niet verder hoeft te zoeken.

Over Hollandsnieuwe sim only en smartphone abonnementen

Hollandsnieuwe is een mobiele telecommunicatie provider in Nederland, opgericht in 2006. Het bedrijf is een dochteronderneming van het Britse bedrijf VodafoneZiggo, en zijn diensten zijn beschikbaar in alle vier de Nederlandse mobiele netwerken. Heb je al Ziggo thuis? Dan kun je profiteren van extra kortingen en voordelen wanneer je ook een abonnement van Hollandsnieuwe op hetzelfde adres neemt.

De netwerkdekking van Hollandsnieuwe is gebaseerd op het Nederlandse nationale netwerk, wat betekent dat het in heel Nederland een goede dekking biedt. Het bedrijf biedt zowel prepaid als sim only abonnementen, en heeft een ruime keuze aan mobiele telefoons met abonnement.

De mobiele abonnementen van Hollandsnieuwe zijn zeer concurrerend geprijsd, en het bedrijf biedt een breed scala aan kortingen en speciale aanbiedingen, vooral tijdens de Hollandsnieuwe Black Friday aanbiedingen.

Hollandsnieuwe is een uitstekende keuze voor mobiele gebruikers die een betrouwbare en betaalbare aanbieder zoeken. De ruime keuze aan abonnementen en kortingen maakt het bedrijf een goede optie voor wanneer je een sim only of mobiel met abonnement zoekt.

Deel je mening met anderen:

Laat een reactie achter

Mobielgoedkoop.nl
Logo