Bespaar geldDe scherpste aanbiedingen
Actuele prijzenNieuwste telefoons en prijzen
100% onafhankelijkBetrouwbaar vergelijken

Black Friday smartphone deals

Ben je op zoek naar een nieuwe smartphone met abonnement? Dan kun jouw nieuwe telefoon met abonnement afsluiten tijdens black friday op 26 november 2021. Meerdere providers stunten op 26 november en vaak daarvoor ook al met mooie Black Friday smartphone deals. Wil je weten welke toestellen extra voordelig zijn tijdens deze deal weken? Houd dan deze pagina op Mobielgoedkoop.nl goed in de gaten.

Black Friday mobiel abonnement acties

Helaas de black friday acties van 2021 zijn voorbij, kom volgend jaar terug!

Wat voor acties en kortingen hebben providers?

Met Black Friday komen meerdere providers met mooie aanbiedingen op mobiele abonnementen. Ben je dus toe een een nieuwe mobiel? Dan is dit het moment om de acties en telefoons te vergelijken om zo een nieuw toestel met abonnement te vinden. De meeste providers bieden als Black Friday actie dat je geen aansluitkosten hoeft te betalen. Op deze manier kun je al gauw enkele tientjes besparen door geen aansluitkosten te hoeven betalen. Naast deze veelgebruikte actie zijn er ook smartphones waarbij je ook nog korting kunt krijgen op de toestelprijs. Ook kan het zijn dat je bij het afsluiten van het abonnement een cadeau ontvangt zoals Galaxy Buds of gratis Apple TV bijvoorbeeld.

Hoe is dit fenomeen ontstaan?

Black Friday is vooral in Amerika erg populair. Vanuit Amerika is dit fenomeen meer en meer overgewaaid naar Nederland. In Amerika wordt het gehouden op de dag na Thanksgiving. Op die dag is iedereen namelijk vrij. En dat is natuurlijk de perfecte aangelegenheid om te gaan shoppen. Om die reden zijn ze op die dag extra korting gaan aanbieden. Gezien het grote succes in Amerika en de groeiende bekendheid in Nederland doen steeds meer Nederlandse webshops, providers en winkeleigenaren mee met dit fenomeen.

Deel je mening met anderen:

Plaats een reactie

5 × 5 =