Bespaar geldDe scherpste aanbiedingen
Actuele prijzenNieuwste telefoons en prijzen
100% onafhankelijkBetrouwbaar vergelijken

Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Grafiet – MagSafe Oplaadpakket

Goedkope Apple mobiel kopen? Vergelijk hieronder de prijzen van dit toestel met abonnement of klik op de knop “Nu kopen”. Je kunt dan direct de prijs bekijken wat het kost om dit toestel in één keer te kopen. Kies je voor een mobiel met abonnement, dan ben je gelijk in 1x klaar. Kies je voor een los toestel dan kun je ook op onze website kijken naar een goedkope sim only voor bij je telefoon.

Beschrijving van deze Apple telefoon

Je laadt jouw iPhone snel draadloos op met Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Grafiet – MagSafe Oplaadpakket. De verversingssnelheid van het scherm past zich automatisch aan. Tijdens het scrollen of gamen zien animaties er hierdoor vloeiend uit. Wanneer je een artikel leest, ververst het scherm minder vaak. Dat is rustiger voor je ogen. Met de verbeterde camera’s maak je in elke situatie mooie foto’s. Dankzij grotere sensoren en betere stabilisatie presteren alle 3 de camera’s beter bij weinig licht en zijn je foto’s scherper. Je zoomt met de telelens tot 3 keer in zonder kwaliteitsverlies. Gebruik Cinematic Mode om tijdens het filmen de focus te verplaatsen, of pas dit eenvoudig naderhand aan. De batterij gaat 2,5 uur langer mee dan die van iPhone 12 Pro Max, dus je haalt gemakkelijk het einde van de dag. MagSafe Draadloze Oplader klik je magnetisch vast op je iPhone 13 Pro. Dankzij 15 watt snelladen zit de batterij van je toestel na een uur laden weer voor 50% vol. Je sluit je MagSafe oplader aan op het stopcontact met de meegeleverde usb C oplader.

Let op: er worden geen oordopjes en geen bedrade oplader voor je iPhone meegeleverd. Gebruik daarom je huidige oordopjes of schaf nieuwe aan.

Prijzen Apple mobiel met abonnement

Deel je mening met anderen:

Plaats een reactie

vijf × 4 =