Bespaar geldScherpe aanbiedingen
Actuele prijzenNieuwste telefoons
100% onafhankelijkBetrouwbaar vergelijken

Telefoon abonnement zonder aansluitkosten

Abonnement zonder aansluitkostenElke provider berekent aansluitkosten wanneer je een mobiel abonnement of een sim only bestelt. Deze kosten zijn onder andere voor de administratieve afhandeling van je aanvraag én voor het opsturen van het toestel en de simkaart. De aansluitkosten voor een telefoon abonnement kunnen sterk variëren. De hoogte van deze kosten kan oplopen tot wel 35 euro. Aangezien providers uiteraard nieuwe klanten willen binnenhalen, lopen er regelmatig acties en aanbiedingen waarbij je een abonnement zonder aansluitkosten kunt bestellen. Door hier gebruik van te maken bespaar je eenvoudig deze kosten en kun je goedkoop een abonnement afsluiten.

Mobiel abonnement zonder aansluitkosten

Hieronder verzamelen we voor jou de aanbiedingen waarmee je geen aansluitkosten hoeft te betalen voor je telefoon met abonnement. Op het ene moment zijn er meer aanbiedingen dan op het andere moment, maar je ziet hier in ieder geval de meeste actuele acties.

KPN SNELPAKKERS DEAL
KPN SNELPAKKERS DEAL
Bestel een KPN mobiele telefoon en je kunt gratis aansluiten! Bekijk ook de aanbiedingen.
VODAFONE ZONDER AANSLUITKOSTEN
VODAFONE ZONDER AANSLUITKOSTEN
Bestel een Vodafone smartphone zonder aansluitkosten! Bekijk ook de deals.
BEN TELEFOON GEEN AANSLUITKOSTEN
BEN TELEFOON GEEN AANSLUITKOSTEN
Bestel een BEN telefoon en bespaar op de eenmalige kosten!
SIMYO SCHERPE DEALS
SIMYO SCHERPE DEALS
Bestel een scherp gesprijsde Simyo telefoon tijdens de scherpe deal actie en betaal tevens geen aansluitkosten!
HOLLANDSNIEUWE BESPAAR OP AANSLUITKOSTEN
HOLLANDSNIEUWE BESPAAR OP AANSLUITKOSTEN
Bestel een Hollandsnieuwe telefoon en bespaar € 20 op de aansluitkosten!

Hoe te bestellen?

Om een abonnement zonder aansluitkosten te bestellen, volg je eenvoudig onderstaande stappen. Begin met het verkennen van de beschikbare telefoons door de acties bovenaan deze pagina te bekijken en vervolgens “BEKIJK TELEFOONS” te klikken. Kies vervolgens op de website van de provider met de actie een toestel dat aan jouw wensen voldoet, bijvoorbeeld met een krachtige processor, uitstekende camera of langdurige accuduur. Eenmaal je keuze gemaakt, doorloop je het online bestelproces. Tijdens dit proces heb je de mogelijkheid om aan te geven dat je je huidige telefoonnummer wilt behouden. Dit zorgt voor een naadloze overgang zonder verlies van je vertrouwde nummer. Belangrijk is dat je bij deze actie geen aansluitkosten betaalt. Zo geniet je snel van je nieuwe abonnement zonder extra kosten.

Sim only zonder aansluitkosten

Ga je toch los een mobiel kopen dan kun je besparen op je sim only abonnement! Want er zijn namelijk bijna altijd wel acties waarbij je een sim only kunt bestellen en kunt besparen op de aansluitkosten. Dat scheelt je al gauw enkele tientjes.

Sim only geen aansluitkosten
Sim only geen aansluitkosten
Bestel nu een Sim only zonder aansluitkosten
Deel je mening met anderen:

Laat een reactie achter

Mobielgoedkoop.nl
Logo