Bespaar geldDe scherpste aanbiedingen
Actuele prijzenNieuwste telefoons en prijzen
100% onafhankelijkBetrouwbaar vergelijken

Telefoon abonnement zonder aansluitkosten

Abonnement zonder aansluitkostenElke provider berekent aansluitkosten wanneer je een mobiel abonnement of een sim only bestelt. Deze kosten zijn onder andere voor de administratieve afhandeling van je aanvraag én voor het opsturen van het toestel en de simkaart. De aansluitkosten voor een telefoon abonnement kunnen sterk variëren. De hoogte van deze kosten kan oplopen tot wel 35 euro. Aangezien providers uiteraard nieuwe klanten willen binnenhalen, lopen er regelmatig acties en aanbiedingen waarbij je een abonnement zonder aansluitkosten kunt bestellen. Door hier gebruik van te maken bespaar je eenvoudig deze kosten en kun je goedkoop een abonnement afsluiten.

Mobiel abonnement zonder aansluitkosten

Hieronder verzamelen we voor jou de aanbiedingen waarmee je geen aansluitkosten hoeft te betalen voor je abonnement. Op het ene moment zijn er meer aanbiedingen dan op het andere moment, maar je ziet hier in ieder geval de meeste actuele acties.

BEN telefoon zonder aansluitkosten

Bestel een BEN smartphone en bespaar maar liefst € 20,- op de aansluitkosten. Daarnaast zijn er meerdere telefoons waarbij je nog meer korting op de toestelprijs krijgt. Bij sommige toestellen in de aanbieding krijg je zelfs nog een extra cadeau zoals; Google Nest audio of een Mi Band 6 smartwatch.

Uiteraard profiteer je sowieso van de geen aansluitkosten actie op alle toestellen, maar met deze smartphones profiteer je van extra voordelen:

Introductie: Samsung Galaxy A52s met extra korting

Bekijk de BEN telefoons!

Bestel een smartphone bij BEN en betaal geen aansluitkosten!

Sim only zonder aansluitkosten

Ga je toch los een mobiel kopen dan kun je besparen op je sim only abonnement! Want er zijn namelijk bijna altijd wel acties waarbij je een sim only kunt bestellen en kunt besparen op de aansluitkosten. Dat scheelt je al gauw enkele tientjes.

Sim only geen aansluitkosten

Bestel nu een Sim only zonder aansluitkosten

Deel je mening met anderen:

Plaats een reactie

7 + 6 =