Bespaar geldDe scherpste aanbiedingen
Actuele prijzenNieuwste telefoons en prijzen
100% onafhankelijkBetrouwbaar vergelijken

Telefoon abonnement zonder aansluitkosten

Abonnement zonder aansluitkostenElke provider berekent aansluitkosten wanneer je een mobiel abonnement of een sim only bestelt. Deze kosten zijn onder andere voor de administratieve afhandeling van je aanvraag én voor het opsturen van het toestel en de simkaart. De aansluitkosten voor een telefoon abonnement kunnen sterk variëren. De hoogte van deze kosten kan oplopen tot wel 35 euro. Aangezien providers uiteraard nieuwe klanten willen binnenhalen, lopen er regelmatig acties en aanbiedingen waarbij je een abonnement zonder aansluitkosten kunt bestellen. Door hier gebruik van te maken bespaar je eenvoudig deze kosten en kun je goedkoop een abonnement afsluiten.

Mobiel abonnement zonder aansluitkosten

Hieronder verzamelen we voor jou de aanbiedingen waarmee je geen aansluitkosten hoeft te betalen voor je abonnement. Op het ene moment zijn er meer aanbiedingen dan op het andere moment, maar je ziet hier in ieder geval de meeste actuele acties.

Vodafone Runners deals van start gegaan!

De Vodafone Runners deals zijn weer van start gegaan. Dat betekent dat je nu een Vodafone mobiel abonnement zonder aansluitkosten kunt bestellen. Zo bespaar je maar liefst € 25,-. Daarnaast zijn er meerdere toestellen die tijdens de Runners deals extra scherp geprijsd zijn of waarbij je gratis extra’s krijgt. En heb je Ziggo thuis? Dan kun je profiteren van vele combivoordelen.

Bekijk de Vodafone Runners DEALS!

Bestel een smartphone bij Vodafone zonder aansluitkosten!

T-Mobile GO GO GO deals!

De T-Mobile GO GO GO deals zijn van start gegaan. Dus dit is het perfecte moment om over te stappen op een abonnement van T-Mobile. Je betaalt namelijk voor je abonnement met telefoon geen aansluitkosten. Daarnaast loopt er ook nog eens een korting op de volgende toestellen:

  • Apple iPhone 12 familie          
  • Samsung Galaxy S21 familie 
  • OPPO Find X3 Lite, Neo, Pro
  • OnePlus 9 Pro
  • Huawei P30 Pro 
Bekijk de GO GO GO DEALS!

Bestel een smartphone bij T-Mobile zonder aansluitkosten!

BEN toestel geen aansluitkosten

BEN is gestart met de prijsbewust weken. Alle abonnementen zijn nu te bestellen zonder aansluitkosten. Of je nu kiest voor een mobiel met abonnement of voor sim only. Daarnaast profiteer je ook van extra MB’s.

Kies voor één van deze smartphones met abonnement om van nóg meer voordeel te profiteren:

BEN abonnement zonder aansluitkosten

Bestel een smartphone bij BEN en betaal geen aansluitkosten!

Hollandsnieuwe smartphone geen aansluitkosten

De provider Hollandsnieuwe is van start gegaan met een nieuwe aanbieding! Je kunt nu zonder te hoeven betalen voor aansluitkosten een smartphone abonnement bestellen en zo extra besparen.

Bestel tijdens deze actie een abonnement met telefoon en betaal geen aansluitkosten of kies voor een voordelige sim only.

Profiteer van extra voordeel tot wel € 92,- op de Samsung Galaxy S20 FE smartphone en de iPhone 11.

Hollandsnieuwe mobiel abonnement zonder aansluitkosten

Bestel een smartphone bij Hollandsnieuwe en betaal geen aansluitkosten!

Sim only zonder aansluitkosten

Ga je toch los een mobiel kopen dan kun je besparen op je sim only abonnement! Want er zijn namelijk bijna altijd wel acties waarbij je een sim only kunt bestellen en kunt besparen op de aansluitkosten. Dat scheelt je al gauw enkele tientjes.

Sim only geen aansluitkosten

Bestel nu een Sim only zonder aansluitkosten

Deel je mening met anderen:

Plaats een reactie

4 × twee =